Tørring Administrationshus

Tørring Midtby har gennemgået en større forvandling de senere år. Her har man blandt andet etableret et nyt administrationshus til nogle af kommunens ansatte.

Det DGNB-Guld certificerede kontorbyggeri.

 

I hjertet af Tørring er der blevet opført et nyt administrationshus som har opnået en DGNB Guld-certificering. Bygningen danner arbejdsrum for 95 af kommunens administrative medarbejde og samtidig fungerer som et hus, der er åben for alle byens borgere.

Bebyggelsen er opført i 4 etager samt kælder, herudover er der en trappe med direkte adgang fra gadeniveau til en tagterrasse, hvorfra der er en flot udsigt til de omkringliggende områder. Byggeriet har et samlet areal på ca. 1.500 m2 og et etageareal på ca. 365 m2. Byggeriet er udført som betonelementbyggeri med skalmur, samt delvis pladebeklædning og er opført som BR18 byggeri med fokus på godt indeklima. Dertil er kælderen in situ støbt.

I stueplan tilbydes der offentlig adgang til både kantine og mødelokaler og på tagfladen indrettes der en offentligt tilgængelig tagterrasse for byens borgere. Fra Torvet kan man stige op til tagterrassen via Himmeltrappen, som løber op langs bygningens facade.

 

I forbindelse med markeringen af DGNB Guld-certificeringen og platte opsætningen har fotograf Jakob Lerche taget flotte billeder af bygningen.

 

Banner_TørringAdministrationshus2_RUM

Banner_TørringAdministrationshus_RUM

Banner_TørringAdministrationshus1_RUM

Banner_TørringAdministrationshus3_RUM

Kilde: Projektmateriale fra arkitekt

Relaterede projekter

Her er nogle projekter omhandlende forskellige typer kontorbyggerier og erhverv, samt DGNB. Her er også et udvalg af forskellige typer projekter med bæredygtigt islæt.

Daginstitutioner
Trækonstruktioner
Bæredygtighed

Bygholm Bakker

Erhvervsbyggeri, kontor og industri

Nimara Distributionscenter

Sundhed

Haderslev Sundhedscenter

Banner_Sundhedscenter-Haderslev
Boligprojekter
Bæredygtighed

Hildis Have

Trækonstruktioner

Det Grønne Torv i Tivoli Friheden

Det Grønne Torv_Tivoli Friheden_Profile_1
Daginstitutioner
Trækonstruktioner
Undervisning og skoler

Lysholt