Vores kunder

Vi arbejder løbende sammen med stort set alle former for aktører i byggeribranchen. Vi leverer rådgivning og skræddersyede løsninger til arkitekter, totalentreprenører, boligforeninger, typehusfirmaer, projektudviklere, private og offentlige bygherrer, samt til delelementleverandøren eller håndværksmesteren.

Projekterne gennemføres primært i Danmark, men vi har også været tilknyttet en lang række projekter i udlandet i samarbejde med danske aktører.

Skal vi hjælpe dig?

RÅDGIVNING OG PROJEKTSTYRING

SÅDAN ARBEJDER VI

Vores arbejdsform afspejler vores 5 værdier. Hos DRIAS kan du forvente en åben og ærlig rådgivning. Vi giver dig et præcist bud på, hvordan vi kan rådgive dig bedst, og du er med i processen hele vejen. Vi sørger for løbende at være i dialog og overholde vores aftaler, så du føler dig i sikre hænder.

Vi har respekt for dine kompetencer og sørger for at sætte et rådgivningsteam af medarbejdere, der matcher dine behov. Hos DRIAS styres de enkelte projekter af en projektleder, som er ansvarlig for et godt forløb og god dialog igennem hele processen.

Vores arbejdsform sikrer dig en skræddersyet løsning, som er tilpasset dine behov. Du får tilknyttet det team, som har de rette kompetencer til at levere den bedste rådgivning til dig.

VORES 5 VÆRDIER

Godt arbejdsmiljø, åbenhed, kvalitet, konstruktiv dialog og tillid. Vores 5 værdier, frihed under ansvar og gensidig respekt er alt sammen med til at forme måden vi arbejder og samarbejder på - og som sikre dig som kunde professionalisme og kvalitet.

ET GODT ARBEJDSMILJØ

Et smil og godt humør smitter af på hele organisationen. En god arbejdsplads giver god rådgivning. Her er plads til vores forskelligheder.

ÅBENHED

Alle i virksomheden ved, hvordan det går. Vi taler åbent om tingene, internt og eksternt. Vi lærer af vores fejl.

KVALITET

Vores projekter er gennemarbejdede. Vi lader os inspirere og holder os opdateret på ny lovgivning. Vi er kreative og handlekraftige.

KONSTRUKTIV DIALOG

Der skal være plads til både ris og ros. Vi snakker om dine forventninger, så du ikke bliver overrasket. Vi hjælper hinanden.

TILLID

Vi holder vores aftaler. Vi tager ansvar for vores beslutninger. Vi ser løsninger, ikke forhindringer.

Mere information om os
De 5 værdier

Vores historie indtil nu

DRIAS er en rådgivende ingeniørvirksomhed i en sund udvikling. Siden 2010 har vi haft domicil et stenkast fra motorvejen ved Ølholm. Vi er centralt placeret i smørhullet mellem Trekantområdet, Aarhus og Herning. Herfra har vores medarbejdere optimale betingelser for at levere rådgivning i hele Danmark.

I 1989 blev fundamentet for DRIAS lagt, da Benny Hansen og Chresten M. Petersen startede egen virksomhed, det daværende Rådgivende ingeniørfirma Benny Hansen A/S.

I 2009 gennemførtes et generationsskifte og virksomheden ændrede navn til DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S, som er en sammentrækning af Din Rådgivende Ingeniør A/S.

I 2014 overgik ejerskabet af firmaet til den nuværende administrerende direktør Morten Haagerup Veibel. Ejerkredsen blev i 2019 udvidet med Jane Moldt Baskjær og Heinrich Edvardsen.

Vi har, som virksomhed, siden udviklet os til at kunne tilbyde en bredspektret rådgivning indenfor byggeri. DRIAS er en sund virksomhed i udvikling, der beskæftiger mere end 40 medarbejdere. Vi har et stærkt sammenhold blandt medarbejderne og en sjov og givende hverdag i fællesskabet. Når du besøger kontoret, møder du professionalisme og en rar atmosfære.

Vi har alle frihed under ansvar og fleksibilitet i hverdagen. De 5 værdier afspejler vores arbejdsplads.

På billedet ser du vores stiftere og to oprindelige ejere Chresten og Benny.

Se et udvalg af vores seneste projekter