Lyngby Gymnasium

En nøje tilrettelagt helhedsplan for Lyngby Gymnasium, hvor alle bygninger er opført i smuk harmoni med den eksisterende bygningsmasse.

Artikel_Lyngby-Gymnasium-Idrætshal-01

Lyngby Gymnasium har fået en markant udvidelse, som er udført over 3 forskellige etaper. Herunder en ny idrætshal, som er udført midt på det grønne areal mellem gymnasiets øvrige bygninger.

 

Udfoldelsen af helhedsplanen for Lyngby Gymnasium er fordelt på 3 etaper og om­fattede opførelse af en ny elevfløj, nyt science lab og ny idrætshal. Opgaven udføres som totalentreprise. Der er opført klasseværelser, faglokaler, open learning arealer, administrative områder og idrætsfaciliteter med hal, omklædning osv. Eksisterende lokaler blev ombygget til nye administrative formål. Der blev udført LAR-bassin til regnvandsopsamling.

Hallen er opført som traditionel stålrammehal med tagåse konstruktion udført som gerberbjælker. Hallens vægge er udført i letbeton/betonelementer med hhv. skalmuret facade og lette partier. Omklædningsbygningen er opført som gitterspærskonstruktion med skive i hhv. tag og loft.

I alt er der opført ca. 5300 m2 tilbygninger, hvoraf hallen består af ca. 1490 m2, herudover ombygges ca. 1350 m2 af det eksisterende gymnasies bygningsmasse. Alt byggeri blev opført som LEK2015 byggeri.

DRIAS varetog rådgivningen for hele ingeniørprojektet, herunder bærende konstruktioner, tekniske installationer, brandrådgivning og kloak- og regnvandshåndteringen. samt fagtilsyn på bygge­pladsen.

Banner_Lyngby-Gymnasium-Idrætshal_ref

Banner_Lyngby-Gymnasium-Idrætshal

Kilde: Projektmateriale

Banner_Lyngby-Gymnasium-Idrætshal-02

Banner_Lyngby-Gymnasium-Idrætshal-03

Relaterede projekter

Skoler kan have mange funktioner og henvende sig til mange forskellige brugere. Her er et udvalg af skoleprojekter, som DRIAS har eller er involveret i.

Sport, fritid og kultur
Efterskoler og højskoler

Vejle Idrætshøjskole

Banner_Aquascape_VejleIdrætshøjskole1
Efterskoler og højskoler

Vesterlund Efterskole

Banner_Vesterlund_Foredragssal_1
Undervisning og skoler

Tingløkkeskolen

Undervisning og skoler

Englystskolen

Undervisning og skoler
Pleje- og specialtilbud

Fjordskolen

Banner_Fjordskolen-3