Vesterlund Efterskole

I forbindelse med udvidelsen af Vesterlund Efterskoles foredragssal har vi leveret konstruktionsrådgivning herunder statik. Grundet ombygningen bygges værelser ovenpå foredragssalen også om.

Artikel_Vesterlund_Foredragssal_1

Eksisterende foredragssal fordobles i størrelse til ca. 190 m2.

I foredragssalen er der 256 siddepladser, en lille scene, et flygel samt depoter. Til den nye foredragssal er der etableret en ny hovedindgang samt et større overdækket areal.

På første salen af den del af foredragssalen som er eksisterende er der seks værelser til hhv. 2 og 4 personer på mellem 17 og 20 m2, samt toilet, tekøkken og bad. Til den ene side af foredragssalen findes en lejlighed i stueetagen til fire elever.

Ovenpå taget af den nye del af foredragssalen finder vi en tagterrasse omkranset af sedum tag. Der er gittertag, ståltrapezplader som understøttes af søjler. Den nye del af foredragssalen består af træskeletvægge med en klimaskærm beklædt med træ og afrundede hjørner.

Vesterlund Efterskole har haft 100 års jubilæum og rummer i dag godt 200 elever i 9. eller 10. klasse. Her er forskellige profiler såsom boglig, gymnastik, udendørs og musik. Fællesskab er en kvalitet der er i fokus i og på tværs af alle profiler.

Relaterede projekter

Efterskoler findes i mange forskellige størrelser og profiler. Vesterlund Efterskole har en lang historie som efterskole. I kategorien er der nybyggeri, tilbygning og renovering af både springhaller, elevfløje, foredragssale og køkkener, m.v.

Sport, fritid og kultur
Efterskoler og højskoler

Vejle Idrætshøjskole

Banner_Aquascape_VejleIdrætshøjskole1
Efterskoler og højskoler

Ågård Efterskole

Efterskoler og højskoler

Vrigsted Efterskole