Ombygning og ny tilbygning til Fjordskolen

Fjordskolen i Kruså er en stor specialskole for elever med psykiske og fysiske lidelser.

Artikel_Fjordskolen-3

Fjordskolen er en større specialskole beliggende i Kruså, Sønderjylland.

Fra politisk side er det besluttet at samle de forskellige specialtilbud på den nedlagte Kruså skole. Specialskolen Fjordskolen omfatter ca. 7.000 m2 eksisterende byggeri der tilpasses og ombygges. Hertil får skolen en ny tilbygning på 700 m2.

Fjordskolen rummer ca. 250 specialskolebørn med forskellige sværhedsgrader af fysiske og psykiske udfordringer. Skolen er inddelt i fire afsnit svarende til de forskellige behov hver gruppe har. Fjordskolens målsætning er at være den mest progressive specialskole i Danmark.

Tilbygning er bygget i porebeton og teglsten, mens taget er tagpap, ligesom på resten af skolen. Herudover har der været fokus på de unikke behov for brugerne. Dertil også akutstik og indeklima, tekniske installationer, VVS, ventilation, m.v. Alt sammen overholder BR15.

Ombygningen har fokus på nye ruminddelinger, tilpasning af tekniske installationer, akustik- og indeklimaoptimering, samt tilgængelighedsforhold, fornyelse af overflader og brandteknisk opgradering. Ombygning bringer specialskolens beskaffenhed up to date så byggeriet overholder BR15.

Ovenfor ser du det udførte projekt og nedenfor ses skolen før.

Banner_Fjordskolen-1_FØR

Relaterede projekter

Samlet for kategorien

Undervisning og skoler
Pleje- og specialtilbud

Ørting Skole

Banner_ØrtingSkole_Oversigtsplan_GAA
Undervisning og skoler
Pleje- og specialtilbud

Børnecenter Solbo

Banner_BørnecenterSolbo
Undervisning og skoler

Englystskolen