Ikast Fysioterapi

Ikast Fysioterapi rummer flere behandlingsrum samt et fitnesscenter.

Artikler_Ikastfysioterapi1

I Ikast kan borgerne nu modtage fysioterapibehandling og træne i et fitnesscenter i samme bygning.

På hjørnet af Thomas Poulsens Allé og Marienlund Allé med deres smukke træer placeres Ikasts nye fysioterapi. På grænsen mellem boliger og erhverv får borgerne nemme tilkørselsmuligheder. De nærmeste naboer er plejeboligerne Marienlund og Falck Sygetransport.

Når man ankommer til bygningen, findes receptionen og ventelokale i midten af stueetagen. Bygningen på ca. 1.750 m2 fordelt på to plan skal indeholde 19 behandlerrum, et fitnesscenter, samt fællesfaciliteter, pauserum, omklædningsrum, toiletter og depotrum.

Byggeriet opføres i beton sandwichelementer. Hvert etagedæk er huldæk, mens taget er huldæk og tagpap.

Væsentligt for bygherre er indeklima og at det er bygbart. På grund af byggeriets natur og funktioner er der forskellige behov for at opretholde et godt indeklima. I træningslokalerne kan der være mellem 20 og 40 personer og pga. de store vinduespartier kan der skabes en overtemperatur. I pauselokalet, hvor der spises og er der plads til ca. 20 mennesker ad gangen.

Her udføres også parkeringsplads til cykler og godt 40 biler.

Byggeriet er udført som totalentreprise.

DRIAS har leveret det komplette ingeniørprojekt (EL, VVS (kloak, vand, varme), ventilation, konstruktioner), inkl. energirammeberegning, brandrådgiver og diverse fagtilsyn.

 

Visualisering fra projektmateriale.

Relaterede projekter

Sundhedsprojekter omhandler projekter som relatere sig til sundhedssektoren. Det kan være praksisser hvor der er tand-, hud-, ørelæger, ergo- og fysioterapeuter, samt sundheds- og lægehuse.

Sundhed

Haderslev Sundhedscenter

Banner_Sundhedscenter-Haderslev
Sundhed

Vorgod-Barde Lægehus

Banner_Vorgod-Barde
Sundhed

Tørring Lægehus