Villa i Risskov

På Birkevej finder du en moderne funkisvilla beliggende nær vandet mod øst og der er etableret to terrasser for blandt andet at nyde udsigten.

Artikel_Risskov

Stor villa i to forskudte plan opføres i etableret villakvarter i Risskov.

På en 1000 m2 grund i Risskov ligger en villa på 315 m2 i tre forskudte planer. 224 m2 fordelt på stueplan i to niveauer og 91 m2 i kælderen. Den åbne garage er sænket ned i kælder niveau og findes under den vestlige terrasse.

Villaen går op i enkelthed, sans for detaljen og materialer og er placeret optimalt i forhold til solens bane og kystlinjen. Der er flere terrasser, så man både kan søge skyggen og solen.

Med en hvid pudset facade, in-situ beton, fladt tag med tagpap og integrerede nedløb fremstår villaen med et rent og eksklusivt udtryk og formsprog, hvor der er fokus på solens bane fra øst mod vest, samt at nyde livet både inde og ude, og sidst men ikke mindst at villaen skulle være bygbar.

Byggeriet er opført i allergi- og miljøvenlige materialer hvor det er muligt og det lever op til BR18.

 

Kilde: De flotte billeder er fra AB Huset.

Relaterede projekter

Kategorien Villaer spænder bredt hos DRIAS. Vi leverer ingeniørydelser, totalrådgivning, m.v. til ekstraordinære villaer og sommerhuse. Og samtidigt leverer vi rådgivning til større projekter, hvor der også indgår enfamilieshuse.

Villa

Sommerhus på privat dansk ø

Villa

Villa på Varnæsvej

Boligprojekter
Byggemodning og anlæg

Grundfør etape 1 og 2