Grundfør etape 1 og 2

På Herstvej i Grundfør opføres nyt boligområde med 17 boliger, hvoraf 10 er enfamilieshuse og resten er dobbelthuse.

17 boliger som hhv. enfamilieshuse og dobbelthuse.

 

Dansk Byggeselskab har defineret layoutet for boligtyperne, mens DRIAS har udført byggemodning som inkludere vejprojektet, samt det komplette ingeniørprojekt.

Enfamiliehusene består af to badeværelser, tre værelser, soveværelse, walk-in og et køkken al rum med stue på ca. 58 m2. Hertil er der ca. 13 m2 lukket terrasse og 55 m2 skur og carport. I enfamiliehusene (1. etape) varierer layoutet. I nogle ankommer man til en fordeler gang med bryggers og badeværelse til hver side, og dernæst et værelse på hver side. Så går man ind i køkken alrummet med stue, som også er omkranset af værelser.

Mens layoutet i andre huse fører én igennem en entré med bryggers og badeværelse på hver side, for dernæst at gå ind i leverummet der er omkranset af værelser. Nogle af boligerne er 4 og andre er 5 værelses boliger. Udearealerne til hvert hus varerier fra 771 til 958 m2.

I dobbelthusene (2. etape) samles værelserne i den ene ende. Dvs. tre værelser og et soveværelse forbindes med en gang. Der er to badeværelser, et bryggers og en entré. Når man ankommer til huset, kommer man ind i entréen, hvorefter man kommer ind i et køkken al rum og stue på ca. 46 m2. Udearealerne til hvert dobbelthus varerier fra 396 til 541 m2.

Kilde: Facade tegninger af husene i etape 1 er en del af projektmaterialet

Relaterede projekter

Kategorien Private boliger indebærer mange forskellige typer boliger. Her har du fortrinsvis nogle tæt/lav projekter.

Boligprojekter

Halgård Vest

Banner_HalgårdVest_1
Erhvervsbyggeri, kontor og industri
Boligprojekter

Søtorvet

Banner_Søtorvet_Facader
Byggemodning og anlæg
Boligprojekter

Bakketoften – Hvedevej