Lykkes Have

20 ældreboliger og et fælleshus, samt udearealer, tagterrasse og aktiviteter.

Lykke Have på Lykkegårdsvej 47 giver ældre borgere mulighed for at nyde deres otium.

Lykkes Have består af 20 boliger fordelt på et rækkehus og et tvillingehus i to etager. Dertil har de et fælleshus på 120 m2, hvor beboerne kan holde fælles arrangementer, såsom fællesspisning og komsammener, men også leje til privatarrangementer og fester. Det samlede etageareal er 1574 m2.

Hver bolig har det samme layout med entré, køkken, spiseplads, stue, et værelse, badeværelse og soveværelse. Hver bolig er næsten 65 m2 og har derudover et udeareal med plads til et terrassebord og stole.

Boligerne i stueetagen har overdækket terrasse, mens boligerne på første etage har altan som forbindes med tagterrassen ovenpå fælleshuset. Hele svalegangen forbinder alle beboerne på første sal. Her er to trapper og en personlift som adgangsveje til første etage. Ovenpå det 120 m2 store fælleshus er der etableret en tagterrasse.

I boligerne kan beboerne finde privatliv, hvor de i fællesarealet har mulighed for at deltage i fællesskabet. Der er lavet et orangeri samt en petanquebane, som henholdsvis forlænger udesæsonen fra foråret og ind i efteråret, hvor petanquebanen lægger op til fysisk aktivitet.

Lykkes Have har også en affaldsløsning, to cykelskure og en parkeringsplads med båse til personbiler, handicapbiler og to handicapbusser.

DRIAS har leveret alle ingeniørfagene, projekteringsledelse samt brandrådgivning til Lykkes Have.

 

Banner_LykkesHave_Tilbud3

Banner_LykkesHave_Tilbud1

Kilde: Visualiseringer fra projektmateriale udarbejdet af arkitekten

Relaterede projekter

Pleje- og ældreboliger er en del af DRIAS' DNA. Derfor har DRIAS mange forskellige typer bofællesskaber, ældreboliger, samt special og plejeboliger.

Almene boliger
Pleje- og specialtilbud

Solbakken – Bofællesskabet Egebæksvej

Banner_Skærmbillede-2020-01-16-kl.-09.38
Boligprojekter
Byggemodning og anlæg

Grundfør etape 1 og 2

Byggemodning og anlæg

Hyldevangen i Solbjerg