Halgård Vest

På en meget skrånende byggegrund er opført 29 boliger som rækkehuse i tre kæder.

Artikel_HalgårdVest_3

29 boliger udført som rækkehuse i to plan på væsentligt skrånende vej.

 

Halgård Vest er en skrånende byggegrund med et totalt areal på ca. 7300 m2. Byggeriet består af 29 boliger fordelt på tre blokke med rækkehuse i to etager. Hver bolig har ca. 110 m2 i alt, foruden 29 m2 carport og udhus.

Koteplanen betyder at de 15 boliger i V-blokken har en lodret forskydning på 35 cm, mens blokken med seks boliger er forskudt med 80 cm fra bolig til bolig.

Rækkehusenes facader er beklædt med sort skiffer frem for den oprindelige plan med teglskaller. Der er arbejdet med LAR løsninger grundet de øgede udfordringer og betingelser til dræning af grunden som helhed samt føring af overfladevand i terrænet og i vejprojektet.

For at imødekomme behovet for parkeringspladser er der tilført pladser langs med og for enden af kædehusene. Det skrånende fællesareal består af forskellige zoner med fokus på ophold og leg alle integreret i det samlede parklignende udeareal.

 

Banner_HalgårdVest_2

Banner_HalgårdVest_3

Banner_HalgårdVest_1

Kilde: Illustrationer fra projekt materiale, CUBO Arkitekter.

Facaden har ændret sig i processen.

 

Relaterede projekter

DRIAS har erfaring med mange former private boliger. Uanset om det er rækkehuse, kædehuse, tvillingehuse og private villaer eller sommerhuse.

Boligprojekter
Bæredygtighed

Hildis Have

Boligprojekter

Horsens Havnefront

Banner_HorsensHavnefront_Færdigebygninger_Tagterrasse
Erhvervsbyggeri, kontor og industri
Boligprojekter

Søtorvet

Banner_Søtorvet_Facader