EUC Holbæk

I Holbæk er uddannelsesinstitutionen EUC Nordvestsjælland blevet udvidet med en ny isoleret værkstedshal til undervisning af elever til murer- og træfagenes byggeuddannelse.

Den nye tilbygning består af to værkstedshaller med tilhørende maskinrum, undervisningsfaciliteter, kontorer, badefaciliteter og toiletter.

Hallerne skal bruges til forskellige håndværksmæssige opgaver og projekter indenfor murer- og træfagenes byggeuddannelse. De to værkstedhaller er placeret i stueplan, hvoraf den ene har en dobbelt rumhøjde.

Hallerne er udstyret med ledhejseporte og gulvene er dimensioneret til at tåle kørsel af lastbiler.
Kontor- og undervisningslokalerne er placeret på 2. etage over den ene af hallerne.

Der er udført en mindre nedbrydning af eksisterende byggeri, for at give plads til tilbygningen. I alt er der opført ca. 1.200 m2 i stueplan og 750 m2 på 2. sal, i alt ca. 1.950 m2.

Udvendigt er der etableret et nyt parkeringsareal med flisebelægning, en ny grusvej, støttemure og opholdsarealer. Byggeriet er projekteret som LEK2015 byggeri.

DRIAS har varetaget den samlede ingeniør rådgivning, herunder bærende konstruktioner, tekniske installationer, geoteknisk- og miljøteknisk rådgivning, brandforhold og kloak og regnvandshåndteringen. Vi har også udført fagtilsyn på byggepladsen.

 

Relaterede projekter

Her er et udvalg af projekter, hvor DRIAS har leveret ingeniørydelser til hal og kontorbyggeri.

Undervisning og skoler

ZBC Industricenter

Undervisning og skoler
Sport, fritid og kultur

Lyngby Gymnasium

Banner_Lyngby-Gymnasium-Idrætshal-01
Undervisning og skoler

Billundskolen