Boeskærvej

I udkanten af Vinding mod syd har der lagt en række gårde, som er blevet moderniseret eller erstattet af boliger. De 58 boliger opføres på en sådan grund og får både erhverv og boliger som nærmeste naboer.

På Boeskærvej i Vinding etableres 58 boliger på en ca. 13.770 m2 stor grund.

Boligernes størrelser varierer fra ca. 85 m2 til 109 m2. Der er tre typer boliger i lejligheder og rækkehuse i enten et eller to plan. Rækkehusene er 4-værelses, mens lejlighederne er både 2 og 4-værelses.

For uden vejen, som snor sig igennem kvarteret med tre fartbump, etableres et større antal p-pladser langs vejen og en parkeringsplads med adgang fra eksisterende vej.

Der etableres to fælles nedgravede affaldssystemer i hver sin ende af området.

I det fælles grønne udeareal er der fokus på fællesskab, træer og forskellig bevoksning. Centralt etableres et område med orangeri, urtehave og petanque. Et stisystem binder fællesarealet sammen fra boldbanen i syd til frugtlunden i den nordlige ende af området, og samtidigt giver stierne nem adgang fra boliger til vej.

Det forventes at yder- og indervægge opføres i hhv. teglsten og porebeton, mens etageadskillelse og tagdæk er huldækelementer. Taget er en trætagkonstruktion og beklædt med tagpap.

Det er en del af målsætningen at byggeriet skal svanemærkes.

 

Kilde: Renderinger fra projektmaterialet og situationsplan fra arkitekten

Relaterede projekter

Her er en række projekter, hvor DRIAS leverer ingeniørydelser til.

Boligprojekter

Lykkes Have

Banner_LykkesHave_Tilbud
Boligprojekter
Byggemodning og anlæg

Grundfør etape 1 og 2

Byggemodning og anlæg
Boligprojekter

Bakketoften – Hvedevej