Grejs Kulturcenter

Grejs er en by i fuld udvikling og det voksende lokale foreningsliv har fået gode rammer til at udvikle sig videre med deres kulturcenter og aktivitetshus.

Grejs Kulturcenter og aktivitetshus er blevet til ved hjælp af mange lokale kræfter, der har arbejdet for projektets etablering i en årrække.

Kulturcenteret fremstår som moderne aktivitetshus i tæt forbindelse med natur og andre aktiviteter.

Kulturcenteret samler funktioner som idrætshal med omklædning, klublokaler, forsamlings- og mødelokaler, sundhedscenter og multirum til f.eks. fysioterapi/behandling, café, samt lokaler til det lokale menighedsråd under et tag.

I idrætshallen bliver der plads til diverse boldspil, 3 badmintonbaner, dans, gymnastik, udstillinger, koncerter og skuespil m.m.

Grejs Kulturcenter der samlet har et areal på 1.381 m2. Her er forsamlings- og mødelokaler, billard, køkken samt idrætshal på 460 m2.

Bygningen består af en tung base i beton med en lys overflade og den lette overbygninger beklædt med profilerede, mørke stålplader, der danner kontrast til basen. Bæredygtighed og minimal vedligeholdelse har været en væsentlig faktor i projektet.

Relaterede projekter

Her er et udvalg af kulturcentre og foreningssamlingspunkter.

Sport, fritid og kultur

Besøgscenter Skamlingsbanken

Banner_Skamlingsbanken_kighul2
Sport, fritid og kultur

Albertslund Idrætshal