Nyt køkken til Vrigsted Efterskole

Nu har køkkenpersonalet på Vrigsted Efterskole større albuerum og mulighed for at lave mad til flere mennesker.

I 1997 blev Vrigsted Efterskole grundlagt i de over 100 år gamle højskolebygninger.

 

Lokale kræfter i Vrigsted Bylaug tog initiativ til at etablere efterskolen i højskolebygningerne fra 1866 i samarbejde med Ungdommens Vel.

Vrigsted Efterskole har været ude for en støt vækst i antallet af elever gennem årene. I skoleåret 2007-2008 have efterskolen ca. 65 elever, mens den fra 2020-2021 havde lidt over 100 elever. Dermed har efterskolen også haft behov for en udvidelse af det eksisterende køkken.

Det nye køkken indeholder ombygning og udvidelse af køkkenet, samt opvask, depotkøkken, grøntsagsdepot, kølerum og frost. Det samlede areal for selve køkkenet og køkkenets “støttefunktioner” er ca. 120 m2, samt ca. 30 m2 til depot, vaskeri, kontor, gang med indgang og toilet.

I forbindelse med køkkenets udvidelse og fornyelse, er der etableret nye døre samt en lue til opvaskerummet, så eleverne kan stille det beskidte service herind når de går fra spisesalen. Udenfor den nye tilbygning er der monteret glasoverdækning.

Relaterede projekter

Efterskoler og højskoler har behov for forskellige typer fornyelser, som kan være både multi- og springhal, en elevfløj, fællesarealer eller køkken. DRIAS har erfaring med flere projekter i forbindelse med dem alle.

Sport, fritid og kultur
Efterskoler og højskoler

Vejle Idrætshøjskole

Banner_Aquascape_VejleIdrætshøjskole1
Efterskoler og højskoler

Vesterlund Efterskole

Banner_Vesterlund_Foredragssal_1
Efterskoler og højskoler

Sportsefterskolen Sjælsølund