1- og 5-års eftersyn

Hos DRIAS har vi en række medarbejdere der besidder den store alsidighed og gennemgribende kendskab til alle de ingeniørmæssige fag, som varetager 1- og 5-års eftersyn.​

Som rådgiver for blandt andet Byggeskadefonden har vi stor erfaring i at udføre 1- og 5-års gennemgange og dermed påpege synlige og skjulte mangler, samt sikre deres udbedring inden nedskrivning af entreprenørgarantierne.

Bygningseftersynet skaber grundlag for en udførlig rapport indeholdende anvisninger på vedligeholdelse og udbedring af skader.

Vi udfører naturligvis også gennemgange i forbindelse med vores egne sager, hvor det indgår som en del af vores rådgivningsaftale.

Teknisk Due Diligence eller en konkret problemstilling?

Har du brug for en vurdering af en bygnings generelle tilstand kan vi foretage en teknisk due dilligence/bygningsgennemgang.

Med baggrund i gennemgang af bygningens fysiske tilstand og eventuelt gammel projektmateriale kan vores kunder få et beslutningsgrundlag, så bygningens fremadrettede drift eller nye muligheder belyses.

Du kan også kontakte os med en konkret problemstilling, hvor du har brug for rådgivning i forbindelse med fastlæggelse af skadeårsag, udbedringsmuligheder mv. Vi har igennem år leveret rådgivning til mange kunder med udfordringer som:

  • Vand i kælderen
  • Fugtproblemer
  • Fejl i tekniske installationer
  • Råd, svamp og insektangreb
  • Sætninger, revnedannelser eller andre problemer med bærende konstruktioner
  • Andet

Kontakt os for at få en vurdering

Relaterede projekter

Hos DRIAS laver vi bygningseftersyn samt fagtilsyn på mange forskellige projekter. Her er et udvalg.

Sport, fritid og kultur

Besøgscenter Skamlingsbanken

Banner_Skamlingsbanken_kighul2
Daginstitutioner

Børnenes Univers

Boligprojekter

Horsens Havnefront

Banner_HorsensHavnefront_Færdigebygninger_Tagterrasse