12.06.2019

DRIAS RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S UDVIDER EJERKREDSEN

De to nye ansigter i ejerkredsen har været i virksomheden i en årrække, og de har begge været centrale medarbejdere i den rejse DRIAS har været på de seneste år.

Udvidelse af ejerkreds

Tiden er kommet til at tage de næste skridt i DRIAS’ historie.

I år er det 30 år siden DRIAS blev grundlagt, og efter 5 år som eneejer har ejer Morten Veibel Kristiansen valgt at inddrage to ledende medarbejdere i ejerkredsen.

De to nye ansigter i ejerkredsen har været i virksomheden i en årrække, og de har begge været centrale medarbejdere i den rejse DRIAS har været på de seneste år.

Jane Moldt Baskjær har været ansat i DRIAS siden 2014. Til daglig arbejder hun som senior projektleder, brandrådgiver og teamleder. Jane bor i Grenaa med sin mand og har 2 børn, der er flyttet hjemmefra.

Heinrich Edvardsen har været ansat i DRIAS siden 2012, og han arbejder i dag som senior projektleder. Privat bor Heinrich i Skibet ved Vejle med sin kone og 3 børn.

De overtager nu hver 15% af aktierne i DRIAS.

”Jeg glæder mig over, at Jane og Heinrich vil være med til at forme DRIAS i fremtiden, og jeg glæder mig til at dele det ansvar, og ikke mindst de glæder og udfordringer det giver at drive virksomhed, med dem,” udtaler Morten Veibel Kristiansen.

Morten Veibel Kristiansen fortsætter som både administrerende direktør og hovedaktionær.

DRIAS har været igennem en sund udvikling i den seneste årrække. En kombination af organisk vækst, økonomisk konsolidering og en kontinuerlig udvikling af organisationen har skabt en solid platform for DRIAS’ fremtid. Med udnævnelsen af to nye partnere tages nogle af de næste skridt i udviklingen af DRIAS.

”Vi ser meget frem til at bidrage til DRIAS’ fremtidige udvikling,” udtaler de to nye partnere samstemmende.

I 2019 fejrer DRIAS jubilæum. Samtidig er det 15 år siden, at Morten Veibel Kristiansen startede som konstruktionsingeniør i firmaet, og nu udnævnes to nye partnere. I forbindelse hermed afholdes der i løbet af efteråret et arrangement for kunder, samarbejdspartnere og venner af huset.

DRIAS Rådgivende ingeniører leverer byggeteknisk rådgivning til den danske byggebranche.

For yderligere information kontakt Adm. direktør Morten H. Veibel på telefon 76 42 77 15.